Интервюта и статии
Отличниците на рафта
1 декември
в-к "Телеграф"
Сиренето „Сердика”, луканка „Орехите” и македонска наденица „Леки” получиха отличията на Съюза по хранителна промишленост (СХП) за най-добри български продукти.
Лидер сред млечните продукти е сиренето „Сердика”. То се произвежда от 100% краве мляко по традиционна рецепта без консерванти, подобрители и растителни мазнини. Релефното лого „Сердика” върху всяка бучка гарантира високото качество на продукта.
Популярната като еталон за качество на сурово-сушените български продукти добруджанска луканка „Орехите” се произвежда по стар български обичай от внимателно подбрано свинско и говеждо месо в съчетание с перфектна селекция от подправки.
Македонската наденица „Леки” е най-предпочитана от потребителите. Тя се произвежда по оригинална рецепта от свинско и говеждо месо и традиционни за продукта подправки. Вече се предлага в нова свежа опаковка.