Интервюта и статии

Интервюта и статии

Отличниците на рафта

1 декември

Отличниците на рафта

в-к "Телеграф" 

Сиренето „Сердика”, луканка „Орехите” и македонска наденица „Леки” получиха отличията на Съюза по хранителна промишленост (СХП) за най-добри български продукти. 

Лидер сред млечните продукти е сиренето „Сердика”. То се произвежда от 100% краве мляко по традиционна рецепта без консерванти, подобрители и растителни мазнини. Релефното лого „Сердика” върху всяка бучка гарантира високото качество на продукта. 

Популярната като еталон за качество на сурово-сушените български продукти добруджанска луканка „Орехите” се произвежда по стар български обичай от внимателно подбрано свинско и говеждо месо в съчетание с перфектна селекция от подправки. 

Македонската наденица „Леки” е най-предпочитана от потребителите. Тя се произвежда по оригинална рецепта от свинско и говеждо месо и традиционни за продукта подправки. Вече се предлага в нова свежа опаковка. 

Върни се в Интервюта и статии