
Новини
„Белла България“ спечели наградата за най-атрактивно представяне на „Храни и напитки за туризма & ХОСТ индустрия“ в София
13 март
Тестените продукти на „Белла България“, предназначени за хотели и ресторанти в страната, спечелиха симпатиите на над 150 представители на ХоРеКа бранша в София, посетили изданието на експозиционния форум, организиран от агенция „Пачуърк“ на 12 март в „Гранд Хотел Милениум“ в столицата.
Елица Златева, ръководител ХоРеКа в ‚“Белла България“ получи лично от су-шеф Цветелина Йорданова – главен кулинар на „Гранд Хотел Милениум“ наградата.
„Благодарим за доверието и за високата оценка на микса от продукти, съчетаващ средиземноморска, ориенталска и съвременна тренд кухня в портфолиото ни“, заяви по повод отличието Елица Златева. По думите й, вниманието са привлекли блат за пица „Пинса“, „Донът със солени пълнежи“, кюнефе, донът шамфъстък и донът Biscoff Lotus Crème.
Професионалният ХоРеКа екип на „Белла България“ – BELLA Professional Partners – се поздрави с отличието и отново даде заявка да печели всички награди в развитието на нови кулинарни трендове.
Отличените продукти от щанда на „Белла България“ за хотели и ресторанти:
Блат за пица „Пинса“, който се приготвя от микс от брашна, придаващи лека и пухкава структура на блата, резултат от специфичната 24-часова ферментация на тестото. „Пинса“ е удобен продукт, който се приготвя чрез гарниране с желаните като вкус съставки и 5-минутно допичане във фурна. „Пинса“ е единственият блат за пица за професионална употреба, който позволява приготвяне на кулинарни предложения като хапки за кетъринг индустрията и сандвичи за тостер.
Pizza Donut е иновативно решение на продукт с формата на донът и солени съставки на любими пици. Предлага се в два размера (стандартен и XL) и в различни вкусове – маргарита, бекон и сметана, чийзбургер, крема сирене и др. Изпичат се в специални пещи с каменни плочи от вулкана Етна.
Сладките предложения донът с шамфъстък и донът Biscoff Lotus.
Ориент предложението кюнефе беше изборът на BELLA за представяне на любим традиционен десерт от Близкия Изток.